AFSPRAAK

Stoppeltattoo baard

Mannen

Stoppeltattoo baard

Mannen

Altijd al gedroomd van een Leonardo DiCaprio niveau volle baard? Wij maken het mogelijk! Baarden stralen namelijk zelfvertrouwen en gezondheid uit, ze beschermen je tegen de zon en ze zorgen ervoor dat je eruit ziet zoals een échte man. Ook besparen ze je van ouderdom, omdat gezichtsbeharing de huid jonger houdt. Al zijn dit allemaal gegronde redenen om een baard te laten groeien, helaas is dit niet voor iedereen zo makkelijk gezegd als gedaan. Vaak wordt er bij micro haar pigmentatie alleen gedacht aan kale plekken op de hoofdhuid. Echter, is dit natuurlijk ook de perfecte oplossing voor onzekerheden als: ongelijke groei van het gezichtshaar zoals je baard of je snor. Dit is een veelvoorkomende onzekerheid onder mannen deze dagen, veel meer dan dat je zou denken. Hierom bieden wij bij Micro Care Limburg graag dé oplossing en laten we je weer zelfverzekerd voelen in je eigen huid! Micro haar pigmentatie wordt gezien als een niet chirurgische ingreep. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een haartransplantatie. Bij haartransplantatie worden er letterlijk haartjes bijgezet, dit is een chirurgische en vaak prijzige ingreep, bij Micro haar pigmentatie worden de haartjes op de open plekken tussen de baard/snor nagebootst waardoor het aanzicht uitziet als een volle dichte baard/snor. Micro haar pigmentatie baard en snor komt niet vaak voor, maar is uiteraard wel mogelijk.

En het grootste voordeel: alle gemakken van een volle baard, maar dan zonder die vervelende jeuk!

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de verschillen tussen mannen en vrouwen bij micro haar pigmentatie?

Deze zijn er niet. Er wordt vaak zelfs gedacht dat micro haar pigmentatie niet eens toegankelijk is voor vrouwen, maar het tegendeel is waar! MHP is net zo goed voor vrouwen als voor mannen. De techniek die tijdens de behandeling wordt toegepast is hetzelfde. Dat geldt ook voor de gebruikte apparatuur en de permanente pigmenten die worden aangebracht in de bovenste huidlaag.

2. Is micro haar pigmentatie voor iedereen beschikbaar?

Dit is helaas niet altijd het geval. Net zoals vrouwen komt het heel sporadisch voor dat mannen niet in aanmerking komen voor een MHP-behandeling, dit heeft voornamelijk te maken met zowel je huidige gezondheid als je medische achtergrond. Anders ontstaan er kansen op huidinfecties. Tijdens een intakegesprek bij onze ervaren MHP-specialist wordt gekeken of u baat heeft bij een behandeling.

3. Hoelang duurt een behandeling?

Micro haar pigmentatie is een intensieve, langdurige behandeling die de nodige ervaring vereist. Afhankelijk van het aantal zones dat door de specialist wordt behandeld, neemt een sessie zes tot acht uur in beslag.

4. Hoelang blijft MHP?

Het resultaat van een micro haar pigmentatie blijft 6/7 jaar optimaal. Na 6/7 jaar kunt u terugkomen voor een touch up van 2 uur en dan is het weer mooi voor de komende 6/7 jaar.

5. Is een behandeling pijnlijk?

Afhankelijk van je pijngrens kan de behandeling als licht gevoelig worden ervaren. Veel mensen omschrijven het gevoel eerder als irritant dan pijnlijk. Om het gevoel te verminderen kan de hoofdhuid vooraf worden ingesmeerd met een verdovende crème en kun je eventueel pijnstillers gebruiken. Als de behandeling wordt afgerond, verdwijnt direct het irritante gevoel.

6. Hoeveel behandelinge heb ik nodig?

Een MHP-behandeling bestaat gemiddeld uit 3 behandelsessies. Slechts een enkele keer zijn aanvullende behandelingen nodig om het resultaat te verbeteren. Al na de eerste sessie worden de resultaten zichtbaar en bij de meeste mensen is het resultaat na 2 sessies ruim voldoende. De derde behandelsessie dient meestal als touch-up.

7. Wat zijn de kosten van een behandeling en worden deze vergoed door mijn verzekeraar?

MICRO HAAR PIGMENTATIE BAARD OF SNOR?

Overweeg jij een dergelijk gebied met micro haar pigmentatie te behandelen? Een reden hiervan kan zijn dat je ongewenste gaten in dit gebied hebt, of dat er zelfs vrijwel geen haargroei is op deze plekken waardoor onzekerheden zijn ontstaan. Een micro haar pigmentatie behandeling in dit gebied kan een mooi resultaat geven. Net als op het hoofd ontstaat dan de ‘shaven look’. Houd er echter rekening mee dat het hebben van een baard vaak gevoelig is van trends. Hiervoor geldt hetzelfde principe als bijvoorbeeld het tatoeëren van de wenkbrauwen. Hier wordt ook vaak gewaarschuwd voor het tatoeëren op basis van huidige trends qua stijl en vorm. Wij adviseren hierom concreet om, wanneer je de keuze hebt gemaakt om te gaan voor micro haar pigmentatie in het gezicht, de natuurlijke haargrens aan te houden. Op deze manier zal het er, ongeacht wat de huidige trends zijn, altijd natuurlijk uitzien.

See the results for yourself!

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer informatie? 

contact opnemen
afspraak maken?
Beauty care limburg
Open Chat
1
Upload uw foto!
Hallo!
Heeft u interesse in MHP?
Upload uw foto om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!