AFSPRAAK

Scalp pigmentatie

Over ons
Ja, ik wil een afspraak maken!

Scalp pigmentatie

Wow, kan ik vanaf nu mijn kale plekken opgevuld krijgen. En heb ik dan ook eindelijk meer volume in mijn haar? Jahaa ….dat is met Scalp pigmentatie in heel veel gevallen zeker mogelijk. In een intakegesprek vertel ik je graag wat de mogelijkheden zijn en onze werkwijze. Zie ook het resultaat van deze voor – en na foto.

VROUWEN en MANNEN staan vaak versteld van de ENORME mogelijkheden waarbij door het op een HEEL NATUURLIJKE wijze aanbrengen van inktpigmenten ervoor gezorgd kan worden dat de kruin effectief opgevuld wordt waarbij het lijkt alsof de dichtheid en haarvolume zoals vanouds is.

Kom meer te weten over:

Haar Pigmentatie

Heeft u een mislukte haartransplantatie gehad en daarbij een lelijk FUE litteken op uw achterhoofd? Haar Pigementatie geeft jou je natuurlijke haardichtheid en haarlijn weer terug met gegarandeerd resultaat!

Litteken

Wij zorgen ervoor dat uw FUE litteken een stuk minder zichtbaar is voor het oog, doordat het littteken vaak niet meer hersteld camoufleren we deze door haar follikels te repliceren met haar pigmentatie.

Aftercare

Wij zorgen ervoor dat u de juiste informatie en nabehandelingen krijgt na dat u klaar bent met uw haar pigmentatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken!

Scalp pigmentatie! 

Voor wie is zo’n behandeling?

  • Als je zoekt naar een perfect geschoren look
  • Als je te jong bent voor een haartransplantatie
  • Als je een slechte donor regio hebt
  • Als je op zoek bent naar snel resultaat
  • Als je tegen medische ingrepen bent
  • Als je tegen haar stukken bent

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer informatie? 

contact opnemen
afspraak maken?
Beauty care limburg
Open Chat
1
Upload uw foto!
Hallo!
Heeft u interesse in MHP?
Upload uw foto om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!