AFSPRAAK

  MHP

Micro Haar Pigmentatie

MICRO HAAR PIGMENTATIE

Wat is micro haar pigmentatie?

Micro Haar Pigmentatie is een innovatieve, niet chirurgische behandeling die o.a. kan worden toegepast om littekens en haaruitval te camoufleren.
Met deze techniek worden microstoppeltjes of haarstoppels nagebootst, alsof er sprake is van een natuurlijk geschoren haarstijl. Dit wordt ook wel de micro haar pigmentatie shaven look genoemd. Omdat er haarstoppels nagebootst worden, spreekt men ook van van de ‘stoppel tattoo’.

Micro Haar Pigmentatie camoufleert effectief natuurlijk haarverlies en dunner wordend haar en kan ook succesvol worden ingezet om littekens van haartransplantaties, of andere littekens te camoufleren en kan voor alle huidtypes en haarkleuren worden gebruikt.
Een gespecialiseerde biologische inkt wordt in de bovenste huidlaag ingebracht om zodoende kleine stoppeltjes te simuleren.

Onze naalden zijn zeer fijn, medisch van aard
De techniek (de naald) gaat minder diep in de hoofdhuid
Er worden met specifieke hoofdpigmenten gewerkt
Onderhoudsvriendelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie is micro haar pigmentatie?

MHP is een techniek die kan worden gebruikt voor mannen en vrouwen:

• Met dunner wordend haar: door de huid donkerder te maken ontstaat een optische illusie van meer haar;
• Bij volledige kaalheid door de illusie te creëren van een geschoren hoofd (‘shaven look’);
• In het geval van gedeeltelijke kaalheid (bv. om inhammen weg te werken, de haarlijn te verjongen…);
• Om littekens op het hoofd te camoufleren (bijvoorbeeld na een haartransplantatie);
• Ook om haarverlies bij alopecia areata (pleksgewijze kaalheid) te camoufleren.

 

GRATIS EN VRIJBLIJVEND PROEFSTUKJE 

Twijfel jij of een MHP-behandeling wel geschikt is voor jou? Laat dan bij Micro Care Limburg een GRATIS proefstukje zetten.
Zo ben je er zeker van of een MHP-behandeling DE oplossing voor jou is!

GRATIS PROEFSTUKJE LATEN PLAATSEN

Stappenplan micro haar pihmentatie behandelingen

Stap 1

Consult waarin alle mogelijkheden en stappen worden besproken

Stap 2

Er wordt getekend en bepaald welke vorm het beste bij u past, kleur kiezen van het juiste pigment dat het beste past bij uw huidskleur.

Stap 3

Er volgen een aantal sessies van 1-3 uur

Stap 4

Aftercare

Micro haar pigmentatie voor en na

Tarieven

MHP is een innovatieve, niet chirurgische behandeling die o.a. kan worden gebruikt om littekens en haaruitval te camoufleren. Met deze techniek worden microstoppeltjes nagebootst, alsof er sprake is van een natuurlijk geschoren haarstijl. Micro Hair Pigmentation (MHP) is een behandeling die met behulp van pigmenten en de meest nieuwste technologische instrumenten rechtstreeks wordt aangebracht op de hoofdhuid om de natuurlijke uitstraling van echte haren te repliceren . In tegenstelling tot klassieke tatoeage wordt er tijdens een MHP geen permanente inkt gebruikt. Deze inkt is hypoallergeen (geen allergische reacties) en breekt totaal af in het lichaam zonder enige nevenwerkingen. De natuurlijke pigmenten die gebruikt worden door Micro Care Limburg bevatten GEEN zware metalen zoals lood, nickel of ijzeroxide.

Gegarandeerd de laagste prijs van de EU!

PRIJZEN PER BEHANDELING

Veelgestelde vragen

  • Wat is micro haar pigmentatie?

    Micro haar pigmentatie is een behandeling bij haarverlies en kaalheid. De methode bootst haarstoppels na, die met het blote oog nauwelijks van echte stoppels zijn te onderscheiden. Tijdens de behandeling wordt met verfijnde apparatuur permanente pigmenten ingebracht.

  • Wat houdt het in?

    Bij een micro haar pigmentatie behandeling worden, met behulp van uiterst verfijnde apparatuur, pigmenten in uw hoofdhuid ingebracht. De puntjes pigment die worden aangebracht, lijken op natuurlijke haarstoppels. Door een behandeling lijkt het net alsof u een goed onderhouden, kortgeschoren kapsel heeft. Een behandeling die wordt toegepast bij dunner wordend haar, zorgt voor een optische verdichting.

  • Hoe lang blijft micro haar pigmentatie?

    6/7 jaar blijft het mooi. Na 6/7 jaar terugkomen voor een touch up van 2 uur en dan is het weer mooi voor de komende 6/7 jaar.

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer informatie? 

contact opnemen
afspraak maken?
Beauty care limburg
Open Chat
1
Upload uw foto!
Hallo!
Heeft u interesse in MHP?
Upload uw foto om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!