AFSPRAAK

       ERVARINGEN 

MCL

Super service en top werk. Ik ben super blij met het eindresultaat!

Glenn Meulenberg
*****

Micro care limburg is een aanrader ben zeer te vreden over het resultaat het ziet echt super uit !!! 👍🏻👍🏻👍🏻

Brian de Jong
*****

Heel erg tevreden, eindresultaat is geweldig.

D. van Aalst
*****

Willy is zeer vakkundig en betrokken. Er wordt samen gekeken naar de perfecte haarlijn. Ik ben dolenthousiast en dat al na de eerste sessie. Sinds jaren eindelijk zonder pet de deur uit! Op naar de volgende sessie!

COBRA'78
*****

Ik heb Willy leren kennen die passie heeft voor zijn vak!
En ik kan u vertellen, het is echt een aanrader voor uw kaalheid, ik moet zelf nog 1a2 keer maar ben er nu al super blij mee! 👌🏻

Franco Jaja
*****

DEZE BN'ERS GINGEN U VOOR:

LOUISA JANSSEN 
&
ROWAN VAN DE BOVENKAMP

Verkeerd gezette mhp verwijderen

Voor mensen die bij elders een mislukte MHP hebben ondergaan, biedt Micro Care Nederland de mogelijkheid dit veilig te corrigeren of te verwijderen d.m.v. behandelingen met een medische laser. In de praktijk zien we vaak zaken voorbij komen als: blauwe verkleuring, dikke zwarte stippen, een vlekkerig geheel en/of té strakke haarlijnen.

Wanneer u uw MHP bij een andere aanbieder heeft ontvangen en u niet tevreden bent over het resultaat, kunt u altijd eerst advies bij ons inwinnen over uw mogelijkheden. Er is niet altijd laser nodig. Om weer een mooie, vernieuwde look te creëren is het niet altijd nodig de MHP volledig te verwijderen maar kan een (aantal) laserbehandeling(en) volstaan om tot een goed resultaat te komen.

U kunt uw haarlijn volledig aanpassen of uw MHP behandeling zelfs totaal ongedaan maken. Er zal geen blijvende schade worden aangebracht aan bestaande haren of de huid. Wanneer uw MHP door de laser behandelingen voldoende vervaagd is, zal er door onze behandelend specialisten meestal overheen gewerkt kunnen worden. Wel is het belangrijk de huid na uw laatste laserbehandeling eerst drie maanden te laten rusten voordat dit mogelijk is.

 
Hiernaast is te zien hoe onze MHP artist Willem deze mevrouw een nieuwe MHP coupe heeft gegeven.
Maar voordat hij met het zetten van nieuwe MHP begon, moest eerst de oude -verkeerd gezette- MHP eraf! (Deze mislukte behandeling is NIET door Micro Care Limburg gedaan)
De roodheid trekt altijd binnen drie dagen weg en dan is het resultaat op z’n mooist.

afspraak maken?
Beauty care limburg
Open Chat
1
Upload uw foto!
Hallo!
Heeft u interesse in MHP?
Upload uw foto om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!