AFSPRAAK

alternatief haartransplantatie
Heerlen

Over ons
Ja, ik wil een afspraak maken!

alternatief haartransplantatie Heerlen

Wow, kan ik vanaf nu mijn kale plekken opgevuld krijgen. En heb ik dan ook eindelijk meer volume in mijn haar? Jahaa ….dat is met ALTERNATIEF HAARTRANSPLANTATIE HEERLEN in heel veel gevallen zeker mogelijk. In een intakegesprek vertel ik je graag wat de mogelijkheden zijn en onze werkwijze. Zie ook het resultaat van deze voor – en na foto.

VROUWEN en MANNEN staan vaak versteld van de ENORME mogelijkheden waarbij door het op een HEEL NATUURLIJKE wijze aanbrengen van inktpigmenten ervoor gezorgd kan worden dat de kruin effectief opgevuld wordt waarbij het lijkt alsof de dichtheid en haarvolume zoals vanouds is.

Micro Hair Pigmentation is een innovatieve, niet chirurgische behandeling die o.a. kan worden gebruikt om littekens en haaruitval te camoufleren. Met deze techniek worden microstoppeltjes nagebootst, alsof er sprake is van een natuurlijk geschoren haarstijl. Micro Hair Pigmentation (MHP) is een behandeling die met behulp van pigmenten en de meest nieuwste technologische instrumenten rechtstreeks wordt aangebracht op de hoofdhuid om de natuurlijke uitstraling van echte haren te repliceren .

Kom meer te weten over:

Haar Pigmentatie

Heeft u een mislukte haartransplantatie gehad en daarbij een lelijk FUE litteken op uw achterhoofd? Haar Pigementatie geeft jou je natuurlijke haardichtheid en haarlijn weer terug met gegarandeerd resultaat!

Litteken

Wij zorgen ervoor dat uw FUE litteken een stuk minder zichtbaar is voor het oog, doordat het littteken vaak niet meer hersteld camoufleren we deze door haar follikels te repliceren met haar pigmentatie.

Aftercare

Wij zorgen ervoor dat u de juiste informatie en nabehandelingen krijgt na dat u klaar bent met uw haar pigmentatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken!

alternatief haartransplantatie Heerlen!

Voor wie is zo’n behandeling?

  • Voor wanneer je zoekt naar een perfect geschoren look
  • Als je te jong bent voor een haartransplantatie
  • Ook als je een slechte donor regio hebt
  • En als  je op zoek bent naar snel resultaat
  • Als je tegen medische ingrepen bent
  • Als je tegen haar stukken bent

Wilt u een afspraak maken? Of wilt u meer informatie? 

contact opnemen
afspraak maken?
Beauty care limburg
Open Chat
1
Upload uw foto!
Hallo!
Heeft u interesse in MHP?
Upload uw foto om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!